Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2016 13:26 - Всеобхватно ВИДЕНИЕ на напълно невярваща жена, не чела, ни Евангелието, ни Откровението на Свети Апостол Йоан Богослов.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9072 Коментари: 1 Гласове:
-3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1994 г. на жена в Русия, бил показан сън-видение, в което тя, за една нощ преживяла бъдещия си живот. Било и показано от Господа това, което вероятно очаква всички нас, в недалечно бъдеще.


Тази жена до 1994 г. била напълно невярваща, не била чела ни Евангелието, ни Откровението на Св. Апостол Иоан Богослов, и умът и бил далече от описаните в съновидението събития. Същото съновидение, в същия ден видял и един американец.


ВИДЕО - текст, + оригиналния аудиозапис, в 5 части, накрая на текста, най-долу.

Днес виждаме, че видението й, напълно съвпада с това, което казват за последните времена нашите православни старци. В него подробно е разказано за антихриста, за съдбата на Русия, за Третата световна война, за идващите поради греховете ни, страшни природни катаклизми, за съдбата на хората, които  приемат УЕК (Универсалната Електронна Карта) и печата на антихриста. С голяма любов е разказано и за Православния Цар.


Следва леко съкратен преразказ на видеото:

Събитията, които може да се случат преди Третата световна война, ако не се покаем и не изменим пътищата си:
1. Милицията  била преименована в полиция).
2. Имало неколко взрива, организирани от спецслужбите.
3. Била въведена (електронна) лична карта с чип.


ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО НА УЕК.

Перез спътник идваше сигнал до дирижабъл, където е установена високотехнологична аппаратура. От дирижабъла сигналът отива до чипа. Когато започнаха да въвеждат УЕК, р.Б.N (рабиня Божия ”N”) - пожелала да остане анонимна, но аудиозаписа, накрая на текста, е неин - оригинален!) познала в нея картата, която видяла в съня. Освен тоталния контрол, който ще се осъществяве с чипа, в него има и психотронно-вълново оръжие. Сигналът идвал от спътник до дирижабъл, а от него – до чипа в картичката. Получавало се подтиснатост на волята, униние и безразличие у хората. Това не било угодно на Господа, защото е намеса в човшката душа.

Било показано, че ако у нас, в православната ни страна, бъде въведена тази (универална) карта, Господ ще допусне Третата световна война, много по-рано.

Било показано, какво ще се случи с р.Б. N, ако тя прояви малодушие и вземе такава карта: Било и показано извънредно положение в страната /след взривове/, уж за борба с тероризма. Вече навсякъде, на всеки половин час проверяваха документите. По това време картата вече бе заменила паспортите. Ако човек няма карта, полицията го прибира, уж, по подозрение в тероризъм. Хората панически се страхуваха да не изгубят картата си, за да нямат проблеми с полицията. Полицията се държеше агрессивно, към населението, и навсякъде в Москва, на всеки 15-30 минути, проверяваха личните (универсални) карти.
При пълната подтиснатост, униние и пълно безволие, Душата искаше да отиде някъде, където преди и е било добре. Да речем поискаш да отидеш до манастир, който е на един час пътуване с електричката. Но, първо трябва да отидеш в полицията, да напишеш заявление, понеже в страната вече имало въведено извънредно положение. На заявлението поставяли печат и резолюция. Отивам в манастира, но никакво утешение не намирам, а същата подтиснатост, безраздостност, пълно безволие и равнодушие към всичко. Влизам в гората да се изплача: – защо ли взех тази карта? (Такова предупреждение имало към р.Божия N, от Господа, че може да прояви малодушние и да се подаде на изкушенията). От УЕК върви постоянен сигнал, и мен ме виждат, и отпред, и отзад – като на видео. Чрез чип картата се върши и вълново психотропно въздействие на психиката, и подтискане на волята.
На обратния път отново трябва да се отиде в полицията, да се отбележи, че съм се върнала. И чак след това, напълно уморена и измъчена, си отивам у нас.

От Москва вече не можеше да се излиза и да се влиза без специално разрешение на полицията и без тази картичка. И, доколкото си спомням, така беше и във всичките градове, особено, в големите.

Ако човек, койте не е взел УЕК, поиска да напусне града, ще се моли на Господа и на Пресвета Богородица, и те ще му помагат. Полицейските патрули такъв човек, просто, няма да го забележат. Със сЪлзна молитва, нщем хората излизаха от Москва. В Москва вече беше просто невъзможно да не се приеме тази Система. А когато въведоха извънредното положение, тогава, или човек приемаше УЕК, или се подлагаше на гонения.
Във връзка с извънредното положение, въвеждаха още два документа, от които неможеше да се откажеш.


ПРИРОДНИТЕ КАТАКЛИЗМИ

Преди края (на света), в Русия, край уралските планина имаше земетресения. И наводнения, и свлачища, и суши имаше. Все едно, Природата е заболяла, и ще се мята, ту в пек, ту в студ. На едно място ще се лее дъжд, на друго - суша. И зимата ще настъпва късно, а после – до юли ще има сняг. По нататък атмосферното налягане ще започне да мъчи хората. От подскоците на налягането много хора ще умрат. Особено възрастните няма да издържат и ще умират от инсулти и от сърдечни болести.


ЯВЯВАНИЯ НА ЛУКВИ ДУХОВЕ ПРЕДСТАВЯНИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИ

Когато започнат подскоците на атмосферното налягане, Ще започнат да се явяват лукави духове, във вид на извънземни, понеже хората не вярват в Бога, ще започнат да вярват на извънземни. Преди са се случвали явявания на лукави духове, във вид на ангели. А сега ще се появят с яйцеобразни метални конструкции, на три крака, със стълбички. «Извънземните ще канят хората да се лекуват, и поради неверието си в Бога, хората наистина ще приемат тези лукави духове, за извънземни и ще тръгнат да се лекуват при тях. И когато аз ще казвам на хората: «Къде отивате, това са лукави духове, а не извънземни», те ще ми се смеят: «Те лекуват, а ти си идиотка, щом казваш, че са – лукави духове. Това са извънземни, дошли да ни спасяват».
А за това «лечение, хората ще плащат с безсмъртните си души, защото ще се връщат, като зомбирани, от тези яйцевидни конструкции.


ПРИРОДНИТЕ КАТАКЛИЗМИ (продължение)

Беше показано, че ще има такива убърквания в природата, че през юли температурата ще се мени, от +40, до -40, и снег, и град, и дъжд – и всичко това, в един ден. А по дърветата, листата ще станат черни и сгърчени от мраза. И при такава обстановка ще започнат страшни неурожаи (неплодородия). Ще има толкова свлачища, и суши, и наводнения, и земетресения, че спасителите няма да смогват да отиват, да помагат.
А народът ще иска да се вземат мерки, но нищо няма да може да се направи, защото са нарушили баланса в природата, който ни е даден от Господа.

Ще има време на безвластие в Русия, понеже никой няма да иска да вземе отговорността за страната върху себе си. Народът ще иска да се вземат мерки, но поради неурожаите, нищо няма да може да се предприеме. И няма да се намерят желаещи, да поемат на плещите си отговорността за страната.
Беше показано, че переди Третата световна война Сибир още беше наш. Господ ще даде, хората да пожънат плодовете на своето безумие, за това, което са направили с природата.

Първото страшно бедствие ще е, когато потъне в океана цялата страна Япония. Това се случи на разсъмване, в 4 сутринта. Вначалото имаше две глобални земетресения, а после, на разсъмване, в 4 сутринта, тя просто потъна в океана. И там, гледано от горе, се виждаше само ямата на въртящ се водовъртеж.
Беше показано, че от недрата на Земята ще се повдигне водата. В Москва беше напълно потопено метрото. Преди това, неколко дни в метрото имаше дъх на канализация. Имаше много жертви, понеже беше ден, когато се повдигнаха водите и заляха метрото. После Москва напълно ще се лиши от метрото си.
Също така беше потопен и град Санкт-Петербург. На развиделяване, някъде около 4 сутринта, се разля Финският залив и напълно погълна града. Беше ранна пролет и на места още имаше сняг.

Беше показан също и взрив в Черно море – някакви газове излизаха. Черно море беше вече замърсено от хората. Това беше още преди Третата световна война. Имаше нещо като олимпиада, и пострадаха чужденци.

Господ (ми) поясняваше, че вече е време за плач и покаяние за греховете, а не за празнества. Било е глобална грешка да се прокарва по дъното на Черно море газопроводът «Южен поток».
Хората не разбират, какъв механизъм са задвижили, като измениха климата. Хората се помислиха за богове на Земята, поради гордостта си, и даже не разбират какво вършат.  90% от парниковия ефект създават заводите на САЩ. И у нас заводите са почи толкова. Озоновите дупки предизвикват страшни болести на кожата, вкл. рак. И последствията ще са страшни.

Но най-лощото е, че в резулт на затоплянето на климата, ще започнат катастрофално да се топят ледовете на планетата. И последствията ще са страшни. Има т.н. литосферни плочи. И Господ премъдро е положил на тях, където е нужно, ледници. И те са толкова здрави, че скрепват тези плочи помежду им. И когато ледниците започнат да се топят катастрофално, литосферните плочи (а цялата ни Земя се състои от тях) просто ще «затанцуват», и ще ще разплъзнат. Целия този ужас го видях за една нощ. Това беше танц на смъртта, на Земята. Глобални земетресения имаше по цялата Земя, и вулканите се събудуха, и цунами, и свлачища. Повдигна се нивото на водата и потънаха Австралия, Куба, Кипър, Новая Зеландия. И Англия отиде постепенно под водата.

Не е трябвало, под никакъв предлог да се използват нефтопродуктите. У нас толкова премъдро е устроил Господ прочистването на пресната вода на планетата... а когато започнали да използват нефтопродуктите, с изливането на отпадъците, замърсили земята.

Замърсиха също и небето. То не е синьо. Господ показваше от горе, че небето е черно от сажди...


Беше показано, че учените нямат фундаментални знания, ни за света, ни за Земята, ни за нашата планета, ни з състава на въздуха – а само хипотези. Колко ще бъдат осмивани те после.

Когато на хората стане ясно, какво са направили учените със Земята, ще са готови да ги разкъсат...

Беше показано, че изобщо не трябва да се ползват космически кораби, понеже се прогаря покрова небесен на Земята... И самолети не трябва да летят.  За 200 години хората направиха такива бели, които преди това, за хиляди години не са били направени със Земята.

Първо от Сибир и Далечния Изток ще започнат да се взривяват самолети. Ще започнат някакви промени в атмосферата, въздушни ями ли, не знам. Ще излети самолет, и попадне ли в такова място, ще се взривява. Ще се стигне до там, че още щом самолетът се отлепи от пистата и вдигне шасито, и ще се взриви, заедно с хората в него.

Поради безумната дейност на хората, ще изгорят всички гори, - дробовете на планетата. И в Далечния Изток, и в Сибир ще изгорят горите, и в Гърция, и в САЩ, в Израел, Канаде, Австралия. Всичките гори на планетата ще бъдат унищоженаи. И навсякъд ще горят пожари.

Ледниковите шапки на Арктика и Антарктика ще се разтопят, но много вода няма да дадат, а ще се изпарят, като майски сняг.

Беше показано, че всеки плод и всеки зеленчук, които генетиците измислят, ще е смъртно вреден за организма. Не трябва да се яде генно-модифицирано месо, понеже след употребата му, ще настъпват страшни, необратими изменения, на генетично ниво, предизвикващи страшно гадене и повръщане. Бяха показни мои роднини, какви страшни мъки преживяват от генетичните изменения в организма.

Когато започнат сеизмичните движения на Земята, ще се разхерметизират тръбите н а«Южния поток», на дъното на морето, и ще има страшен взрив, поради газовете които излизат от недрата на земята, та даже слой от атмосферата над Одеса, над Керч, над Новороссийск и над Сочи, като свитък ще се свие и ще изгори.


Имаще Олимпиада, и тя се запомни от всичките чужденци, като страшна трагедия.

Ще отровят Байкал. От сеизмичните движения, комбинатът просто ще се свлече в езерото. Целият Байкал ще бъде отровен и ще стане негоден за пиене.

В град Казан се случи страшно бедствие от сеизмичните раздвижвания.

В чужбина /доста по-рано отколкото в Русия/ ще започнат неурожаи (неплодородие), – на места ще вали проливно, на местаще ще е суша. Господ ще ги вразумява с неплодородие, понеже се мислят за богове, и напълно са изоставили Бога и вярата. Господ показа, че те: Западът, са избрали комфорта.

САЩ, по време на неурожая, с измами, ще изкупят зърното от Русия. А с неурожаите Господ ще ги призовава, да се откажат от комфортизма и да се обърнат към Бога, с молитви. Като любящ Баща, Господ не иска гибелта им. А Русия, като им дава зърно, постъпва като противник на Живия Бог, като противник на волята Божия и на Промисъла Божий, по отношение на тях. Затова и у нас също ще бъдат допуснати неурожаи. И като продадат зърното, у нас хиляди ще умират от глад.

Никой от правителството, с които р.Б.N разговаряла, не я послушали, също и това, че е било грешка, влизането в СТО (Световната Търговска Организация). Русия ще я задължат след това, да плаща за задълженията, които е поела.

Земята дава плодове, защото сме под Покрова на Царицата Небесна – Света Богородица, но постепенно благодатта ще ни остави.

Преди Третата световна война събитията вървяха по-забавено, но после, като че времето забърза. В един месяц се случваха толкова събития, колкото преди, за година.
Перед Третата световна имаше Парад на планетите. Господ ще ги строи, д гледат започващото безумие на хората, когато ненаситно ще почнат да се убиват, брат - брата. Пред самите страшни времена, на Земята умираха доста много хора, и не успяваха да ги отпяват в храмовете. От промени в атмосферното налягане и от други болести, буквално един след друг умираха хора. И в аварии гинеха, и от стихийни бедствия.

Преди най-страшните времена Господ ще прибере при Себе Си духоносните старци, – те ще умрат.


ГИБЕЛТА НА СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА

Сащ ще насъскат Северна и Южна Корея, в навечерието на Третата световна война. И ще употребят ядрене оръжие.

САЩ ще започнат да настояват, да се построи мост към Света Гора – Атон, и даже ще го построят. И Господ в гнева си обещал на р.Б.N, че ако те се опитат да осквернят ”дяла” на Пресвята Богородица, ще бъде допусната Трета световна война. В гнева си Господ нарече САЩ лъжлива, лицемерна и вероломна страна, инициатор на всички войни на планетата, в последните времена. И ако САЩ започнат Третата световна война, те ще бъдат унищожени от астероид. САЩ ще открият асероида и ще организират съвместно с Русия, експедиция, която да го бомбардира. Но нямда да е съдено да го разбият, понеже ще започне Третата световна война, и на хората изобщо няма да им е до този астероид. И в средата на Третата световна война, астероидът, като таран, ще удари, в долната част, Серна Америка. Ударът ще е толкова силен, че за миг ще изчезнат в океана, и Северна и Южна Америка. И лицето на Земята напълно ще се промени, а остта на планетата ще бъде изместена. От страшния удар, планета ще бъде изместена и от орбитата си, част от атмосферата ще бъде пометена, от планетата ще започне да изчезва водата, и океаните, и моретата, ще пресъхнат.


ДИНОЗАВРИ

Беше показано, че в дълбините на океаните има динозаври, и че те се оцеляли и до сега. Но понеже растителността с която се хранят на дъното на океаните ще започне да изсъхва, динозаврите ще започнат да излизат, и поради глада, ще започнат да ядат хора. Беше показано също, че поради греховете на хората, Господ ще допусне, животните да въстанат срещу хората.


НАТО ЩЕ БОМБАРДИРА ЮГОСЛАВИЯ

Преди самото начало на Третата световна война НАТО ще започне да бомбардира Югославия, само затова, защото е Православна страна. Втората страна ще е Ирак, после, ако не ме лъже паметта, Иран. Тази война ще е нужна като въздуха, за евреите и масоните, управляващи Америка. Ще започнат с граждански войни, а после постепенно, като във врящ котел, всичко това ще прерасне в Трета световна война. Понеже те считат Мошиаха (антихриста) за месия, те ще му разчистват пътя, за да го възцарят на целия свят. Това е трагедията на еврейския народ: не признаха Сина Божий, Господа Иисуса Христа, а ще признаят лъжемесията. Преди това, за известно време ще бъдат отворени границите.


НАШЕСТВИЕ НА НЕГРИ В РУСИЯ

У нас, преди да бъдат отворени границите, ше има бедствие от негрите, когато те започнат да навлизат, в началото смирено, а после ще са такива гадове, които ще вършат всякакви беззакония в Русия.
При тях войните ще започнат по-рано, и климатът на екватора ще започне да се променя. В Африка ще стане толкова горещо, че ще е невъзможно да се живее. И те ще започнат да се прехвърлят в Русия. Те ще са истински бандити, и в своята нация (в своята среда?) никого няма да пуснат.


НАЧЕЛО НА ЕВРОСЪЮЗА ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕН АНТИХРИСТ

В навечерието на Третата световна война, начело на Евросъюза, евреите и масоните /т.е от Световното правителство/ ще поставят (бъдещият?) антихрист. У нас също ще започнат изменения на вярата, ще обединят верите в една. Отначало ще окатоличат храмовете, псле, даже телевизори ще поставят в храмовете, и ще свалят кръстовете.
Когато евреите и масоните поставят начело на Евросъюза антихриста, той страшно ще се плаши от Кръстното знамение, и просто панически ще се плаши от кръста. Под оправданието, че било кощунство, че в храмовете има разпънат човек, - ще започнат да свалят кръстовете от храмовете. И вместо кръста, на всички храмове беше поставена звездата на Давида (еврейската шестолъчна звезда).
И вече няма да има полза да се ходи в такива храмове /православните старци казват категорично че: не трябва да се ходи в тези храмове – бел.съст./. По това време вече беше започнало затоплянето. Антихрист ще бъде показан по телевизията, едновременно по целия свят. И ако телевизорът ви е стар, и от 60-те години да е, даже и да не е включен в контакта, той от самосебеси ще се включи. И който види антихриста, ще подпадне под негово (магическо) влияние и вече няма да може да му се противопоставя /православният свещеник отец В. казва, че в този случай, за да не попаднете под негово влияние, трябва да се прекръстите и да кажете: «В името на Отца, и Сина, и Светаго Духа Амин» - бел. съст/.


ВЪСКРЕСЕНИЕТО НА ПРЕП. СЕРАФИМ САРОВСКИ
(преди идването на антихриста)

Преди това ще възкръсне Серафим Саровски, и той всичко, всичко ще разкаже, за истинската история на Русия, защото историята на Русия от 16 век, ако не и по-рано, е била изопачена. Той ще посочва на свещениците и изкривяванията в Православието... Дивеево ще стане дивно с неговото възкресение. Той ще пътува на каруца (тележка) със запрегнати два коня, ще качва при себе си свещеници и с любов, бащински ще ги поучава. Той ще проповядва покаяние. И заради духовното спасение на хората, няма да забранява да го снимат. Ще го покажат и по телевизията. Всички ще се убедят, че той е дивният старец. Въскресението на стареца ще е доказателство за истинноста, правилността и тържеството на Православието. Истинното Православие ще бъде проповядвано по целия свят. Това ще е този кратък миг на разцвета, на истинното Православие, по целия свят, преди идването (възцаряването) на антихриста, преди да го изберат за водач на Евросъюза..

Вичкие чужденци, които чуят проповедта на дивния старец, ще се кръстят в Православието. Той ще разкаже всичко за антихриста, и после Отец Серафим отново ще почине, до Второто Пришествие, преди назначаването на антихриста за глава на Евросъюза. И примерно четири години след като преп. Серафим Саровски отново се упокои, до Второго Пришествия на Господа, всички чужденци, които са били на проповедта за всемирно Покаяние,  ще кажат, че за ръководител на Евросъюза са поставили антихриста, и ще разказват за него. И всички те, после ще бъдат убити, защото не го признават.


ИСТИНАТА Е САМО В ПРАВОСЛАВИЕТО

Същото видение, в същата нощ, ще бъде показано и на човек в Америка. Той активно ще предупреждава американците, и за бедствията, и за катаклизмите на Земята. И че, ако Америка провокира и започне Трета световна война, ще бъде унищожена от астероид. И затова ще го убият, и ще стане мъченик.
Ще има в Русия още неколко човека, чрез които, също за една нощ, Господ ще покаже същото това: че истината е само в Православието, че наистина Господ има, че наистина Троицата управлява мирозданието, че Христос – наистина е Син Божий, който за нашите грехове бил разпънат.

Докато не бъде изменена Евхаристията, докато не изменят Символа на Вярата в Православната Църква, сега е истинското време, преди тези страшни времена, да се укрепваме с изповед и Причастие. Господ показа, че когато човек чистосърдечно и искренно се кае, тогава даже душата му просветва. Колко важна е честата изповед, – тя е като очистване на душата от сквернотите, когато човек се старае да изправи живота си, и да не върши тежки грехове.
Беше показано, че когато човек искрено се кае в Православния храм, пред аналоя, кръста и Евангелието, Ангел невидимо изтрива греховете му, а лукавият дух, с вопли изчезва.

Ако човек искрено се е разкаял за греховете си, на Страшния Съд, Господ няма да съди този човек за разкаяните и оплакани на изповедта, грехове.


ЗА РУСИЯ И ЗА ВОЙНАТА С КИТАЙ

Бе показано, че не може да се вярва на европейските страни, понеже те се плашат от САЩ, като по-силна страна, и че цялата им противоракетна система ще е насочена срещу нас. Както разбрах после, в САЩ имат план «Пица», по който, ако те не могат веднага да завземат страната, те я разделят на парчета, с гражданска война или по друг начин. Това те го изпробаха в Авганистан.
Страните от НАТО няма да се противят на Америка. Русия няма да има на кого да се надява. И, както е казал Александър III, Русия има само два съюзника: армията и флота.

Беше показано, че всичките наши бивши съюзни републики ще влязат в НАТО. Първи ще предаде Русия, Узбекистан, после – остналите. Ще ги подмамят с привилегии. Така ще бъде расчленена страната. Местните жители няма да са нужни на страните от НАТО. Те ще направят републиките от бившия СССР, като резервати. Всичко ще се прави за унищожаването на хората, та да измират бързо. А да се върнат назад и да се съединят с Русия, никой няма да им позволи.

Ще се направи глобална грешка: в Русия всеки губернатор ще поиска да се отдели, за да си е сам господар. Ако направим тази грешка, тогава, от собствената си глупост ще изгубим страната.

Ще има сговор на Америка с Китай и вероломно нападение на Китай срешу Русия. А китайци и така вече има много на наша територия. Те, и така, в реалния живот, без бой, завземат руските територии в Далечния Изток и в Сибир. Когато китайците дойдат до уралските планини, ще поискат още. Има пророчества на архим. Серафим Тяпочкин, че китайците ще убиват в Сибир тези, които не искат да приемат будизма /има и пророчества на отрока Вячеслав. /бел.съст./

Първата балистична ракета ще излети от НАТО-вска база, поради грешка на компютър, кето ще се случи поради земетресенията.

Беше показано, колко ще липсва пресна вода в цлия свят. Толкова глобални ще са измененията, че всеки ще иска да оцелее. И цялата престорена култура, - егоизма, превъзнасянето и гордостта, ще доведат до недостиг на вода и всичко друго.
Буквално по цялата планета ще започнат граждански войни, подклаждани от Америка – причинителката на всичките големи войни на планетата. И после гражданските войни плавно ще се первърнат в Трета световна война. На Земята ще останат единици.
Господ показа, че даже когато се вряза астероида в Америка, хората по инерция продължаваха да се убиват едни-други. Това беше истинска лудост, в световен мащаб.

След разделянето на Русия, на губерни, ще я делят американците и китайците.
Покривите на православните храмове бяха преправени в китайски стил. На покривите бяха поставени зелени дракони с изплезени езици, и камбаните ще ги вържат за езиците на драконите. И после насила гонеха хората на поклонение на драконите.

Помня, как НАТО-вските бази бяха разположени на териториите на манастрите.

Третата световна война беше показана в три варианта.

Беше показано, че когато умираха на война, за Родината и за ближните си, израсналите в безверие, момчета, с кръвта си омиват греховете си. Това е толкова велико перед Бога, че два Ангела възнасяха душите им на 7-то Небе.
Освободилите се места на Небето, от ангелите, отишли след лукавия, ще ги заемат тези мъченици – момчета, които загинат за Родината.


ПРАВОСЛАВНИЯТ ЦАР

След всичките тези войни, когато на Земята останат единици, в Русия ще има явяване на Архангел Михаил, който ще уплаши китайците. Те даже ще приемат Православието. И ще се чуе глас от Небето, който ще обяви истинния Православен цар. Затова, ако ви казват, че там е православният цар, или там, - ще дръзна да кажа, че това е лъжа. Защото, ако Господ го открие сега, - него просто ще го убият силите, които не искат духовното възраждане на нашата страна.

Самият Господ, след Третата световна война ще обяви Царя. И той ще е от рода на Романовите. Той ще е с толко пламенна вяра, колкото ще е и прекрасен по душа, човек. Той ще има вече и поддържници, и това ще са хора с много открити души... Господ, с войната ще изгори цялата духовна нечистота по руската земя. Вече беше горещо и на земята нямаше зими, но имаше страшни катаклизми по цялата планета.

Господ показал на р.Б.N знак, че е измолен Цар Православен, и че Цар със сигурност ще има. Когато падне мазилката на Спаската кула, на Спасителя, това ще е явен знак, че Православен Цар е измолен. И вече никой няма да може да промени хода на историята, защото това вече беше показано. Наистина, Русия вече беше малка, като при древните княжества.

Вече имаше затопляне на климата и в Русия вече изобщо нямаше зими, и електричество вече нямаше на планетата.
На Слънцето ще се случват някакви глобалн изменения. След удара на астероида Землята ще бъде изместена от орбитата си, след което, моретата и океаните започнаха да спреъхват катастрофално. И Господ показа, че ще изсъхнат напълно. Няма да има, ни морета, ни океани. Картата на света напълно ще се измени поради стихийните бедствия.
Показаха, че в Русия вече ходеха в обувки от лико (лапти) и в домашно-тъкани рубашки. Имаше и сили на възроденото казачество, истинската охрана на Русия в това време.
Толкова гореща беше почвата, че тези изкуствени обувки, които са сега, няма да е възможно да се носят.

Тогава бяха ”Модерни” конете-тежковози. Земята ореха с рало, както преди...

Ние си мислим, че тревичките и цветчетата растат от самосебе си, и можем да ги газим, да ги късаме и хвърляме, а всъщност, беше ми показано, че светците се молят на Небесата, та да слезе Благословението Божие на Земята. Велика молитва върви непрестанно, та да поникне и расте на Земята, всяка отделна тревичка и всеки цвят.

Беше показано, че бетонните повърхности, не са желателни изобщо. Вредно е за краката, да се ходи по бетон и асфалт.
Изпомпването на нефта създава изкуствени кухини под земята. И беше показано, още преди всичките глобални събития, че още преди Третата световна война, тези кухини ще създадат изкуствени придвижвания на земята, и в Сибир цели градове ще пропадат в тях.

Още до Третата световна война ще започне да се топи вечно замързналата почва в Сибир. А всички градове в Сибир, са построени върух забити в земята пилони. И когато се топи вечната замързналост, а това ще става ускорено, цели градове ще пропадат в земята.

Не тряба също така да се строят високи сгради. По високо от четвърти етаж (не помя точно) изобщо не е желателно да се живее...
Когато долу се изпомпват недрата, а отгоре са високи сгради, изкуствено се създават земетресения.

При Православния Цар вече нямаше многоетажни жилища. Столицата вече не беше Москва, а, или Владимир, или Ярославъл, - вече не помня. Зданията бяха едноетажни, и доколкото помна, най-високите бяха двуетажни.

Даже и след войната, хората пак ще започнат да отстъпват от истината и ще се съблазнят за грях. У нас в Русия имахме Православен Цар, а в целия свят, по това време, след страшната касапница, бяха останали единици (хора) на планетата, и те се събраха и решиха да изберат един управник. Всичко ще е съвсем не така, както го планират масоните, защото самите те ще загинат в касапницата. САЩ – извършителите на тази война, под ръководството на Израел и масоните, - след удара на астероида, за миг ще отидат в океана.


АНТИХРИСТЪТ

Израел дълго няма да го тресат земетресения. Само преди края, при управлението на антихриста, ще започне да ги тресе. И още преди да взривят джамията на Омар и да бъде възстановен великолепният храм на Соломон, колко кръв еврейска ще се пролее на земята Израелска.

След като на Земята останат единици, ще си изберат един Световен управител - антихрист – лъжемисията, служителя на сатана. У нас в Русия по това време ще имаме Православен Цар. Антихрист ще бъде коронован във великолепния въстановен храм на Соломон, в Йерусалим. След коронацията му, земята ще се напука, ище има огромни цепнатини. Никакъв дъжд няма да даде Господ там, където е коронован антихрист. Ни една тревичка там няма да израсте, защото, по Божие благословение израства всяка тревичка. И ще плачат децата от обезводняване и от глад, ще умират животните в мъки, заради греховете човешки. Ще свършат запасите от храни, и антихрист ще се присмее на слугите си: - ”Какво мога да направя аз, когато земята не дава урожай, а небето не дава дъжд”?

Господ показа, че ако хората, в покаяние и плач се бяха обърнали към Него, към Създателя си, Той нямяше и да изпрати тези катаклизми, страшните земетресения и събудилите се вулкани. Той би изменил всичко, и цялата Земя би въстановил. Но те ще отидат при оня, който сам себе си не може да спаси от огъня на геенната, а камо ли, да спасява други.

И наистина, той (антихрист) е толкова жалък и нищожен, че, както каза Господ, и тревичка не може да създаде, защото всичко това го дава Господ, милостивият Бог, от когото хората сега се отвръщат. Жалко за тези, които ще се съблазнят и ще се поклонят на антихриста, понеже ще се поклонят на нищожество, което не може да помогне и на себе си.


ПРАВОСЛАВНИЯТ ЦАР И АНТИХРИСТЪТ (продължение)

В Русия хората ще са привързани към греха. И затова антихрист ще подмами Православния Цар, да излезе от стана си, и ще го предадат приближените му. Това беше показано от Господа.
При помазването му за Царство, на Православния Цар ще бъде даден дар за прозорливост. Ако не ме лъже паметта, той ще е монах и монарх, едновременно. Той ще знае, че нарочно го подмамват, а не за някакви преговори, а за да го изведат извън Русия, и там да го убият. И той ще отиде на този кръст, за народа си. Това ще е последната жертва за Русия, за народа, за поддържниците му. Той също е човек и ще си има някои заблуждения, но и тях ще ги изкупи. Той ще повтори подвига на Спасителя, и също ще бъде разпънат на кръст, за народа свой. Но това ще е неговата победа над антихриста. Антихрист ще мисли, че го е победил, но всъщност, това ще е духовна победа на Царя. Той ще се предаде в Божиите ръце, и ще тръгне, като последен молитвенник за народа руски. Както беше показано, това беше именно духовна победа на Православния Цар.
Р.Б.N чела в древни пророчества на светци, че Православният Цар, ще окачи царския си венец на Кръста и като Господа ще бъде разпънат, и чак тогава ще може антихрист да влезе в Русия. Но преди това у нас ще има още много знамения. Дотолкова е милостив Господ към Русия, и толкова оповестявания ще има: и преп. Серафим Саровски всичко ще разкаже за антихриста, какво представлява той.

По време на коронацията на антихриста в Йерусалим у нас по чуден начин ще се залепи отчупеното парче от Цар-камбаната, и Цар-камбаната ще полети в Дивеево, и по пътя си, ще бие с гигантския си «език». И всички ще знатя, че антихрист се коронясва в Йерусалим, в храма Соломонов, като властелин над целия свят.

Преди да влезе антихрист в Русия, всичките свитъци нарисувани на иконите на светците, на Сергий Радонежски и на другите, ще се разгънат, и всичко, всичко за антихриста ще бъде написано на тях. Те затова са и нарисувани. Свитъците са голяма тайна Божия. Не току така /по фантазията на художника/, се рисуват свитъците, а това е най-велик промисъл Божий за Русия. И, благодарение на разтворените свитъци нарисувани на иконите, в ръцете на светците, всеки в Русия ще знае, че това е лъжемесия.
При православния Цар, в Русия имаше истинска и чиста Православна вяра, – като скъпоценен елмаз, без никакви сектанти.


РУСИЯ (продължение)


Иконата, Иверската Света Богородица Вратарница в Москва, поради греховете с които ще се онечестивят хората, ще напусне Москва... след това ще настъпят най-страшните времена за Русия, защото антихрист ще успее да влезе в Русия. Това ще пъде допуснато, защото хората ще се онечестивят, и ще започнат да изоставят заповедите Божии.
Но още преди това ще въскръсне преп. Сергий Радонежски в Лаврата. Вече нямаше зими, слънчев ден беше. Всички, които ще са в Лаврата, ще видят, как той, пред очите на всички, ще стане и ще тръгне към Успенския Събор. До стълбите, водещи към Успенския Събор, той не ще стигне, само за три крачки. И понеже, даже в Лаврата, монасите ще започнат да отстъпват от вярата, той никого няма да благослови, а само с голяма тъга ще огледа Лаврата, и като въздъхне тъжно-тъжно, ще се възнесе на Небето.

И буквально след това, Благодатта започна да си отива от Земята, започнаха да пресъхват изворите по цяла Русия. Изворът на Сава Сторожевски до Лаврата първ започна да пресъхва. И за броени дни, пред очите на всички, той пресъхваше.

Беше показано, че изворите имат Благодат Божия, и чрез нея лекуват хората. Душевната радост е от Божественната Благодат. Господ с нея стопля и последния грешник.
И когато Благодатта се отнеме, даже последният грешник, и последния неверник ще разберат, че той е живял само благодарение на Благодатта Божия. Отецът Небесен сгрява с Благодатта Божия всеки грешник.
И когато започне да отнема Господ, Благодатта от Земята, ще настъпи ужасно време, - страшно униниеие и безпросветна тъга.
Когато Благодатта започне да си отива от Земята, чак тогава ще разберат хората, че са живяли само, благодарение на Благодатта Божия.

След като възкръсна преп. Сергий Радонежски, отлетя иконата на Иверската Света Богородица, от Москва, изворите започнаха да пресъхват, а хората започнаха да живеят нечестиво. Именно и само за това, ще бъде допуснато да влезе антихрист в Русия.

Но беше показано, че който се моли със сълзи - с вопъл на душата към Господа, когато слугите на антихриста търсят истинните православни, те ще им се виждат, като храсти. И като се връщат при антихриста слугите му, ще казват: «Няма никой там, има само храсти». А той ще започне да им се гневи: «Това бяха християни, веднага се върнете и ги унищожете». Толкова люта беше злобата му към останалите верни на Господа.
А Господ ги прикриваше, за верността им, към Него.


ПЕЧАТЪТ НА АНТИХРИСТА

...УЕК се въвежда, защото в нея има психотропно и вълново оръжие, каза Господ... Които преживеят Третата световна, за съжаление, ще приемат шестиците.
Също така, щом човек види по телевизора, още не коронования антихрист /когато ще го изберат, за главен на евросъюза, или на ООН/, ще попадне под неговото сатанинско, демонично въздействие, и вече няма да може да му се противя, и ще приеме трите шестици.

Още преди да е влязъл антихрист в Русия, толкова много вразумления ще бъдат оповестени от Господа, че той е лъжемисия, - така че, няма да има извинения за взелите шестиците.


Нямаше ток. По това време вече белегът се поставяше, не с технически средства, а като че ли, със сатанинска сила. Затова той даже и на тъмно светеше. И ръката да си отсечеш, знакът се преместваше по-нагоре по ръката /отрокът Вячеслав казва, че трите шестици ще се нанасят на челото, с (невидими) лазерни лъчи, и после ще светят със зеленикава светлина. – бел. съст./. А хората приемаха шестиците, поради глада, и заради децата, които умираа от глад, но и поради страха от антихриста.

В Русия прекрасно знаеха, че това е антихрист, лъжемисията. И колкото и да е жалко, предаваха Бога, съзнателно.

Било показано от Господа, че р.Б.N. ще има силно изкушение, понеже дъщеря и, умирайки от глад, със сълзи ще я моли да приеме, даи поставят шестиците. И чрез нейната истериката, лукавият дух ще изкушава р.Б.N: - «Как ще допуснеш да умра, и каква майка ще си след това?» И изкушението за р.Б.N, да вземе шестиците, ще е много голямо.

Беше показано, че който вземе шестиците, няма да може даже и да се прекръсти, и думите на молитвата няма да може да каже.

 

Шесторките ще светят със зелена светлина, и ще има и надпис, че човекът доброволно ги е взел и доброволно се е предал на антихриста. Тези хора ще са запечатани, да не могат да се покаят, и ще са пълни отстъпници от Господа.


Шесторките бяха след Третата световна война, след убийството на Православния Цар (Но печата на антихриста, «шесторките», хората ги приемат още сега, във вид на  ID-номера в документите си, в стандарта EAN (666). (бел.съст.).



ПРИРОДНИТЕ КАТАКЛИЗМИ (продължение)

Беше показано, че преди самия край, ще бъдат разрушени много градове. От Москва, камък на камък не остана. В Москва ще пропадт високите здания. Преди самия край, цяла Русия силно я тресеше, - и землетрясения, и свлачища страшни, и суша.

Точно, когато преди Третата световна война пострада Япония, у нас на Камчатка ще има внезапно изригване на вулкани. Много хора ще пострадат там, когато се разлее лавата. Преди края, цялата майка-Земя се тресеше...

 
Москва, като че, някаква гигантска ръка я беше вдигнала и преобърнала. Не беше възможно да се разбере, къде е бил центъра, и нищо не можеше за се познае, толкова силни земетресения ще има под Москва.


СЪДЬБАТА НА ПРИЕЛИТЕ ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА

За това, че хората ще приемат шестиците, ще става все по-горещо на Земята. Антихрист два пъти ще идва в Дивеево, и наистина канавката на Божията Майка, няма да го пусне, не че оградата ще се вдигне до Небесата, а някаква духовна, невидима стена ще се вдигне до Небесата. И той ще си отиде, страшно озлобен. А хората в Дивеевските храмове така силно и сълзно ще се молят, до ”кръвав пот”, на Господа, на Царицата Небесна и на всички светии, за помилване и за пощада.

Наистина Русия е под покрова на Царицата Небесна - Света Богородица. Тя е голяма застъпница наша. И когато сме зле, трябва да се молим на нея, силно и благоговейно, разбирайки, че Тя е Царица на Небето и Земята.
Толкова силно се молели в дивеевските храмове, че Р.Б.N видяла, как два храма с молещи се, действително се възнесли.

Беше показано, че след приемането на шестиците, вече навсякъде по планетата Земя, беше повсеместная жега, може би, даже и по-горещо от пустинята Сахара. Небето бише сякаш по-близо до Земята, нямаше ни облаче, ни ветрец, ни дъжд, а само изсъхнала земя. В Русия, хората приели шесторките, се струпваха на групи. Те всички бяха плешиви, без коси, явно от радиацията, загърнати във вретища (с чували). Три и половина години нямаше смърт на Земята.

Изсъхналата им плът едва се крепеше на костите, и така потресени бяха лицата им, като да не вярваха, че това наистина се случва с тях. И под нажеженото слънце те вървяха, за никъде, и спеха в коритата на пресъхналите реки, направо на голата земя. Приелите шестиците ги изобличаваше съвестта и се разкайваха, че не са повярвали на Създателя си, а са се  поклонили на антихриста, който и сам на себе си не можеше да помогне...

Беше толкова горещо, че нощем от земята лъхаше жар. А сутринта хората отново мечтаеха да настане нощ, но и през нощта, пак нямаше облекчение.

По коритото на напълно пресъхналата Москва-река, пъплеха  мутирали, големи, зелени скакалци, най-малко по два метра. Те толкова страшно жилеха с опашките ци, че хората панически се страхуваха от тях. И когато тази зелена маса се движеше, от нея се носеше тропот, като от табуни коне, а крилете им издаваха металически ”ламаринени” звуци. Хората панически се разбягваха, щом ги видеха или чуеха, понеже болките от жиленето им бяха страшно мъчителни.

Бяха показани гнойните рани по хората. В началото тялото сърби, а после се появяваше раничка и започваше да се разширява, без да зараства. После човек започваше жив да гние и да смърди. И хората бяха, като ходещи смърдящи трупове.


Беше показано, как един мъж, не издържащ страданията и обезводняването, реши да се обеси и взе една върв...

Хората плюваха на парите и на златото, които вече не струваха нищо, когато природата е унищожена, а искаха глътка вода и парче хлебец...


Известно време още имаше дървета по коритото на Москва-река, и с корените си смучеха влага. И човек, който е приел шестиците,  се опитваше да копае и да достигне водата, но заради отстъплението му от Бога, водата отиваше все по-дълбоко и по-дълбоко в земята. Като че ли, дърветата имаха колективен разум, и си отдърпваха клоните от хората, приели шесторките, когато се опитваха да се скрият на сянка, от жегата.
И остатъците от хората напускаха градовете, поради мъченията, и даже проклиняха Бога. Вървят те, а насреща им идва друга група хора. И се питат едни, други, има ли напред, поне капка вода, или поне парченце хлеб, и вички отговарят: «Не». И започваха да разкъсват всичко върху себе си, и да вопият от мъки и отчаяние, че никъде на Земята нама, ни вода, ни храна. А навсякъде е същият пек.

Беше показано, че Слнцето е, като кърваво око. Преди пришествието на Господа, то беше с по-глеми размери, отколкото сега, и беше с кървав цвят, което добавяше още ужас и трагичност. Едновременно, на Небето имаше и Слънце, и Луна. И Луната също беше с кървав цвят.
Вървят хората и виждат, езерце блести на слънцето. С последни нсили се стремят да стигнат до него, но там, вместо вода, - езеро вмирисана кръв.

И от Небето се чува глас гърмовен:
«Задето убивахте светци и пророци, ви се дава да пиете кръвта им».

Беше показано, че преди края, на Земята падаше град, който пробиваше главите, и нямаше къде да се скрият. И толкова глобални бяха земетресенията, че хората се криеха в клисури и се молеха да паднат камъните върху тях.

Поради изместената орбита на Земята и затова, че част от атмосферата й /покрова небесен/, беше унищожена, и всичките космические тела, всичките метеорити, бомбардираха Земята, без да изгарят в горните слоеве на атмосферата. И хората молеха Бога, да паднат на главите им камъни, само да не понасят повече такива мъки, и да не страдат от обезводняване и глад, и от изобличаването на собствената им съвест.

Три и половина години, по време на управлението на антихриста, нямаше смърт на Земята. Затова мъжът който искаше да се обеси, повися, повися в примката, на изсъналото дърво, но после се изправи, свали си примката и продължи нататък, да преплита крака. Трудно е да се повярва, но 3,5 години нямаше смърт на Земята. После се появи Ангел, голям - от Небето, до Земята, с огромен остър сърп. И за едно мигновение той отсече главите на останалите живи хора на Земята. И душите им веднага отлитаха, и даже не успяваха да почувстват болка.

https://www.youtube.com/watch?v=vu__rLaui_k

Превод, Григор Симов




Следват адресите на пълния оригинален аудиозапис, за Видението на "N", в 5 последователни части:


1. file:///H:/Otkrovenie-N--1-ya-chast_-Videnie-son-zhenschiny-v-1994-godu-chast_-1-ya(muzofon.com).mp3

2. file:///H:/Otkrovenie-N--2-ya-chast_-Videnie-son-zhenschiny-v-1994-godu-chast_-2-ya(muzofon.com).mp3

3. file:///H:/Otkrovenie-N--3-ya-chast_-Videnie-son-zhenschiny-v-1994-godu-chast_-3-ya(muzofon.com).mp3

4. file:///H:/Otkrovenie-N--4-ya-chast_-Videnie-son-zhenschiny-v-1994-godu-4-ya-chast_(muzofon.com).mp3

5. file:///H:/Otkrovenie-N-5-ya-chast_-Videnie-son-zhenschiny-v-1994-godu-5-ya-chast_(muzofon.com).mp3



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - "Видението" на св. Йоан, т.н. Апокалипсис,
26.12.2016 09:19
е кодиран текст. Йоан е роднина на тогавашния Първосвещеник, значи е левит и свещеник, и сигурно владее съответния свещен код. А ние? А дали някой от днешните евреи го владее? Може би. Но госпожата получила видение - едва ли. Тя просто облича в днешни научно-технически термини БУКВАЛНОТО съдържание на Апокалипсиса. Двуметрови скакалци по дъното на пресъхналата Москва-река...
Така че ВАЖНИЯТ въпрос е - как ДНЕС този текст ще въздейства на ДНЕШНИЯ руски човек. Ами, лошо ще въздейства. Объркващо и потискащо, което може да е и ЦЕЛТА.
Затова добавям стар оптимистичен виц :
Река Нил. На по-ниския бряг - учение на американски командоси. От отсрещния висок бряг ги наблюдават два крокодила. Единият казва.
- Хороша река Нил!
Другият отговаря.
- Хороша, да Волга лучше, товарищ майор!
Честито Рождество на българи и католици. Шото руското и православното е на 7-ми януари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314642
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031